dimecres, 23 de març del 2011

I la próxima ... la Puigdefrou Exhaust!!!

No tots els pobles poden dir que tenen una muntanya al seu pati, però la Cellera de Ter si. Una muntanya, quasi una piràmide perfecte, que identifica, protegeix i vigila aquest petit municipi de la comarca de la Selva, al peu de les Guilleries.

Puig d’Afrou no és només un cim omnipresent per tots els veïns i veïnes del poble, sinó que esdevé lloc d’entrenament, trobada i competició de corredors i corredores locals i foranis que es deleiten en la seva gran diversistat de pistes i corriols, molts ells herència de la intensa vida que tenia la muntanya quan el treball a bosc era quelcom comú.
Ha estat l’entitat excursionista Amics de l’Entorn que ha decidit sentar a la mateixa  taula als corredors i corredores de muntanya del poble amb l’objectiu d’organitzar el proper 16 d’abril la 1a Cursa de Muntanya de Puig d’Afrou, i així compartir amb els i les participants el millor de la muntanya.
Corriols, pistes, desnivell, afloraments rocossos, velles cases de passat gloriós, fonts encantadores, boscos densos, grans vistes.... i desnivell, força desnivell, un total de 13,5km i 960 m de desnivell positiu. De la intensitat del recorregut en va sorgir el nom, la Puigdefrou Exhaust, un nom que fa justícia a la prova, però que no ha d’espantar a ningú, doncs l’encant del recorregut, de l’entorn i de la seva gent garanteixen que tothom qui la disputi passi una bona estona.
Una cursa que per les seves caraterístiques ha passat també a forma part de l Copa Montseny Guilleries.

I com no podria ser d’altra manera en un poble tant actiu i dinàmic com la Cellera de Ter també s’ha habilitat un circuït per totes aquelles persones que prefereixen evitar els màxims desnivells i fer-ho caminant, una marxa de 7,3km i 550 m de desnivell.

Sigueu benvinguts!



dilluns, 21 de març del 2011

El dia desprès

Bé, la primera cursa de la Copa ja s'ha disputat i tenim un líder i una líder a la classificació per endur-se els 500,00€.

Classificació provisional desprès de la Marató de la Vall del Congost (Provisional):

Masculí:

1- Marc Carós Santacreu de Diedre
2- Manel Amor Gay de Diedre
3- Xavier Espiña i Martínez de X_avi Material

Femení:

1- Olga Mankó de la UEC Anoia
2- Bàrbara Sagi Barrera Independent
3- Maitre Béatrice de RUN2LIVE

Felicitats a tots els participans per que va ser una de les probes dures de debó.

Podeu trobar la classificació complerta i les fotos a: http://www.cursavalldelcongost.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=7&Itemid=13 

La próxima proba ... PUIGDEFROU EXHAUST!

dilluns, 14 de març del 2011

Una setmana per començar!

S'ensuma en l'aire!

Falten pocs dies per la primera proba de la Copa Montseny Guilleries.

Comencem bé. Comencem fort!

De primer plat tenim tota una marató de muntanya. Però no qualsevol marató. La de la Vall del Congost. Quan una cursa de muntanya porta la signatura de l'Abuelo ... porta implicita la duresa, l'épica i el patiment.

Per completar hi ha la Fira del Corredor el dia abans, perqué pogueu començar a gaudir de l'ambientillo abans de deixar-hi les cames, el fetge i els pulmons. A part d'estands, també hi trovareu les curses per a la mainada. Una bona ocasió de passar un dia en familia!

Des de la Copa Montseny-Guilleries esperem que arribeu bé de forma a la cursa. No hi ha pietat en aquest circuït. No sabem com pintarà el diumenge, però si segueix el mateix temps que fins ara, la duresa del circuït es veurà augmentada per les condicions de fang i humitat, que el faran encara más atractiu i dur. Ara mateix les previsions ens indiquen una treva fins allà a les 13:00 hores. Us recomanem que espabileu una mica si no us voleu mullar ...

Qui serà el candidat i la candidata a arreplegar els 500 euracos? Acceptem sugerències - us recordem que segons la llei 15/1984, de 20 de març, prohibeix les apostes - així que ... si algú ho vol fer, ho haurà de fer d'amagatotis.

Però ens agradaria que ens fessiu un ranking de favorits. Esperem les vostres suggerències.

El proxim post serà la crònica de la carrera i l'enllaç als resultats.

Molta sort a tots els valents i valentes que participeu, tant a la marató com a la Mitja - també s'ha de tenir c*ll*ns per fer-la! - I animar, molt especialment, als pobres desgraciats que estan lesionats. Tranquils, hi haurà més curses!!! L'important és tenir paciència i recuperar-se.

Vinga, gassssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!