dimecres, 23 de març del 2011

I la próxima ... la Puigdefrou Exhaust!!!

No tots els pobles poden dir que tenen una muntanya al seu pati, però la Cellera de Ter si. Una muntanya, quasi una piràmide perfecte, que identifica, protegeix i vigila aquest petit municipi de la comarca de la Selva, al peu de les Guilleries.

Puig d’Afrou no és només un cim omnipresent per tots els veïns i veïnes del poble, sinó que esdevé lloc d’entrenament, trobada i competició de corredors i corredores locals i foranis que es deleiten en la seva gran diversistat de pistes i corriols, molts ells herència de la intensa vida que tenia la muntanya quan el treball a bosc era quelcom comú.
Ha estat l’entitat excursionista Amics de l’Entorn que ha decidit sentar a la mateixa  taula als corredors i corredores de muntanya del poble amb l’objectiu d’organitzar el proper 16 d’abril la 1a Cursa de Muntanya de Puig d’Afrou, i així compartir amb els i les participants el millor de la muntanya.
Corriols, pistes, desnivell, afloraments rocossos, velles cases de passat gloriós, fonts encantadores, boscos densos, grans vistes.... i desnivell, força desnivell, un total de 13,5km i 960 m de desnivell positiu. De la intensitat del recorregut en va sorgir el nom, la Puigdefrou Exhaust, un nom que fa justícia a la prova, però que no ha d’espantar a ningú, doncs l’encant del recorregut, de l’entorn i de la seva gent garanteixen que tothom qui la disputi passi una bona estona.
Una cursa que per les seves caraterístiques ha passat també a forma part de l Copa Montseny Guilleries.

I com no podria ser d’altra manera en un poble tant actiu i dinàmic com la Cellera de Ter també s’ha habilitat un circuït per totes aquelles persones que prefereixen evitar els màxims desnivells i fer-ho caminant, una marxa de 7,3km i 550 m de desnivell.

Sigueu benvinguts!1 comentari:

  1. Por las fechas me va mal. es una pena, me encantaría. A ver el año que viene

    ResponElimina