dilluns, 14 de març del 2011

Una setmana per començar!

S'ensuma en l'aire!

Falten pocs dies per la primera proba de la Copa Montseny Guilleries.

Comencem bé. Comencem fort!

De primer plat tenim tota una marató de muntanya. Però no qualsevol marató. La de la Vall del Congost. Quan una cursa de muntanya porta la signatura de l'Abuelo ... porta implicita la duresa, l'épica i el patiment.

Per completar hi ha la Fira del Corredor el dia abans, perqué pogueu començar a gaudir de l'ambientillo abans de deixar-hi les cames, el fetge i els pulmons. A part d'estands, també hi trovareu les curses per a la mainada. Una bona ocasió de passar un dia en familia!

Des de la Copa Montseny-Guilleries esperem que arribeu bé de forma a la cursa. No hi ha pietat en aquest circuït. No sabem com pintarà el diumenge, però si segueix el mateix temps que fins ara, la duresa del circuït es veurà augmentada per les condicions de fang i humitat, que el faran encara más atractiu i dur. Ara mateix les previsions ens indiquen una treva fins allà a les 13:00 hores. Us recomanem que espabileu una mica si no us voleu mullar ...

Qui serà el candidat i la candidata a arreplegar els 500 euracos? Acceptem sugerències - us recordem que segons la llei 15/1984, de 20 de març, prohibeix les apostes - així que ... si algú ho vol fer, ho haurà de fer d'amagatotis.

Però ens agradaria que ens fessiu un ranking de favorits. Esperem les vostres suggerències.

El proxim post serà la crònica de la carrera i l'enllaç als resultats.

Molta sort a tots els valents i valentes que participeu, tant a la marató com a la Mitja - també s'ha de tenir c*ll*ns per fer-la! - I animar, molt especialment, als pobres desgraciats que estan lesionats. Tranquils, hi haurà més curses!!! L'important és tenir paciència i recuperar-se.

Vinga, gassssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada