dimarts, 10 de maig del 2011

Fira del Corredor de Muntanya del TSE

Ja falten pocs dies per que la última proba de la Copa Montseny Guilleries es porti a terme. Ja hem disfrutat de la veterana i emblemàtica Vall del Congost, hem descobert la potència i duresa de l'explossiva Puigdefrou Exhaust i ara toca el Trail Sant Esteve.


Amb la cel·lebració de la cursa s'organitza, de manera paral·lela la Fira del Corredor de la TSE. La fira, a part de tenir una zona d'exposició amb stands, contará amb unes xerrades que hem pensat que serien del vostre interès pels temes que tracten.

Comançarem a les 12:00 del matí amb l'Alexandra Panayotou, ella ens explicarà les seves experiències com a ultrafondista, ens revelarà algun dels seus secrets per seguir endavant quan el cap i les cames diuen prou i, a més, ens presentarà el seu llibre: La sonrisa del Ultrafondo. Pels que volgueu saber de que va en podeu fer un tast a la seva web: www.alexandrapanayotou.com

Continuarem amb un altre ultrafondista. A les 13:00 hores en Xesc Terés ens explicarà, en primicia!, la seva experiència a l'Outback Track a Australia. Es una cursa duríssima que recorre 590Kms en 9 etapes en autosuficiència alimentaria. Podeu conèixer més detalls de la cursa, o millor dit, de l'aventura a www.thetrack-outbackrace.com

A la tarda tindrem una classe pràctica de Nordic Walking a les 15:00 hores de la mà d'en Carlus Vila dels Makis de Sils. Aprofitarem per fer un petit recorregut i preparar les cames pel que espera l'endemà. Tot i que desprès d'haver escoltat a l'Alexandra i en Xesc ens semblarà un escalfament.

A les 16:00 hores l'Isabel Mas ens presentarà Cúspidis, la web de la gent que gaudeix de la muntanya, o sigui ... nosaltres! Podeu fer-hi una ullada: www.cuspidis.cat



Tot seguit, a les 16:30, els amics de Podopie, ens faran una xerrada sobre l'importancia de la cura dels peus pels corredors de muntanya. A més, tindrem la sort de tenir un stand de Podopie que estaran fent-vos estudis de petjada durant tot el dia i al acabar la cursa tindran cura dels peus de tots aquells qui ho requereixin.



Hem cregut que aquest era un programa prou complert i interessant, tot i que el "fututbol" ens ha fet variar els horaris i la programació inicial, ens sembla que és prou atractiu com per passar un dia en familia i gaudir d'un cap de setmana disfrutant de la natura i l'esport!

Us esperem a tots a partir de les 10:00 del matí el dia 28 de maig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada