dilluns, 16 de maig de 2011

TRAIL SANT ESTEVE

RECOLLIDA DE PITRALLS I XIP

Dissabte 28 de maig de 10.00 a 19.00h a la Fira i diumenge 29 de 07.30 a 08.30h. 
 Diumenge de 07.30 a 08:30h.

IMPORTANT: S’haurà de presentar el comprovant del pagament juntament amb el DNI en el moment de la recollida del pitrall. 


XERRADES

12:00 h.: Xerrada de l’Alexandra Panayotou.
13:00 h.: Xerrada del Xesc Terès. Recentment arribat de la The Outback Race (Una Ultra en Autosuficiència de 560K. per Australia)
15:00 h.: Tècnica CaCo (Carlus Vila)
16:00 h.: Isabel Mas: Ens presenta Cuspidis, la xarxa social de Muntanya.
16:45 h.: Xerrada podología a càrrec de la Clínica Podopie.
Les xerrades es donaran al Cafe Teatre i al Corral.

STANDS

ASICS, OF3, Libertium, Clinica Podopie, Hoko, Spiridon, Rios Running, Vitae, Lurbel, Tuga, Cuspidis, Hotel Sant Bernat, Riumar, Alex Panatoyou, Can Putxet, Taller Ginebro, etc…


MINI TRAILS

Inscripcions 28 de maig a la Fira Trail situada a la Plaça de l'Església de Sant Esteve, a partir de les 10:00 h fins a les 17.00h, preu 5 €.

17:30h Les Llebres (de 6 a 8 anys)
Recorregut d’1K amb sortida i arribada a la Plaça de l'Església, és obligatori que un adult corri amb el nen/a en el recorregut hauran de creuar el Tordera (per l'aigua) i pujar per un petit corriol on es trobaran amb un avituallament complet, (fruita / begudes) i tornaran al poble pel pont de Can Record baixant pel carrer Major fins a l'arribada, cada nen/a rebrà la seva *samarreta, la seva medalla i algun detall més. Molta Sort!

18:00h Les Guilles (de 6 a 12 anys)
Recorregut d’1k i mig, amb sortida i arribada a la Plaça de l'Església, on les Guilles correran pel mig del bosc, hauran de creuar la Tordera (per l'aigua) i córrer per corriols trobaran un avituallament amb fruita i begudes, tornaran al poble pel pont de Can Record baixant pel carrer Major fins a l'arribada, cada nen/a rebrà la seva *samarreta, la seva medalla i algun detall més. Molta Sort!

* MOLT IMPORTANT NOMÉS TENIM SAMARRETES I MEDALLES PER LES PRIMERES 100 INSCRIPCIÓNS


BREEFENG

Audiovisual i breefeng del TSE 19.15h. al Corral.


ALTRES ACTIVITATS

Inflables, Rocodrom, Tallers de manualitats i maquillatge, llançament amb arc, segway, tirolina, ping-pong rodó, mini golf, etc ...
El TSE aquest any comptarà amb l'animació dels Diables, els Timbalers i els Grallers del Clot així com amb els Gegants de Sant Esteve, i els Mags del projecte Desert Magic, un projecte que vol dibuixar un somriure a l'oblidat i maltractat poble Sahrauí, recordeu que el TSE és un Trail solidari i que part de les inscripcions estan destinades en aquest sentit. Moltes Gràcies per la vostra participació.
Si voleu fer el vostre donatiu en favor d'una causa justa, aquest és el número de compte: LA CAIXA. 2100.4815.20.2100041359 http://www.guaitagarrotxa.cat/ Moltes Gràcies.


ALTRES (BARÇA vs MANCHESTER U.)

Per als més futbolers tindreu al pavelló municipal una pantalla gegant, per seguir la final de la Champions! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada