diumenge, 20 de febrer del 2011

XV CURSA DE MUNTANYA LA VALL DEL CONGOST

20 de març de 2011 a Aiguafreda


Dos recorreguts: marató (3.200 metres +) i mitja marató (1.900 metres +)

Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.
O sigui, que si no et fa por córrer amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc..., ja saps on has de venir a córrer. A més a més, amb l’esforç que requereix superar els 1.900 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 3.200 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès oriental. (Distància homologada pel Grup d’Atletes del Congost, G.A.C).
Degut als problemes que hem tingut amb la nostra pàgina web i amb el procés d'inscripcions deixem les inscripcions sense recàrrec excepte el dia de la cursa, suposant que encara quedin inscripcions.
El preu doncs es manté: Marató Vall del Congost 35€ (federats) i 40€ (no federats); Mitja-Marató Vall del Congost 17€ (federats) i 22€ (no federats).

PROGRAMA D'ACTIVITATS:

Dissabte, 19 de març


  • 10 – 19h. Fira del corredor (Parc de la carretera) d’Aiguafreda
  • 12h. Cursa infantil (Sortida i arribada al Parc de la carretera) d’Aiguafreda
  • 18:45h. Xerrada nutricional al càrrec de l’empresa Vitae (Sala polivalent del camp d’esports)
  • 19:30h. Presentació i projecció del recorregut de la XV cursa de la vall del congost (Sala polivalent del camp d’esports)
  • 20:15h.  Piscolabis per a tots els assistents


Diumenge, 20 març


  • 7:00h. Sortida de la marató (Plaça de la rectoria d’Aiguafreda )
  • 8:00h. Sortida de la mitja marató (Plaça de la rectoria d’Aigufreda )

 

Dades Bàsiques 

DATA: 20 de març de 2011
SORTIDA: A les 7:00 (Marató) i a les 8:00 (Mitja Marató) hores del matí (Sortida conjunta d'homes i dones)
LLOC: Plaça de la Rectoria d’Aiguafreda (Barcelona)
PREUS:
  • la marató 35€ (federats) i 40€ (no federats)
  • la mitja 17€ (federats) i 22€ (no federats)
INSCRIPCIONS: Anticipades per Internet i personalment a la botiga DIEDRE (c/ de Gurb, 40 – Tel. 931167612 - Vic) i la botiga SPIRIDÓN ( C. Sant Artur, 69 de Vilassar de Mar – Tel. 933806229 ) Per la compra d’unes sabatilles esportives a la botiga Diedre o Spiridón la inscripció a la Mitja és gratuita, o un descompte de 15€ a la inscripció de la Marató. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.
NOTA: En cap cas es retornaran els dinersde les inscripcions ja realitzades. 

Es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa amb un increment de 10€ en cada cursa.
RECOLLIDA DE PITRALLS I XIPS: A partir d'una hora abans de la sortida i al mateix lloc
IMPORTANT: Cal presentar el D.N.I I la tarjeta de federat per recollir el pitrall
CLASSIFICACIÓ: La classificació es publicarà a Internet i a El 9 NOU, edició del Vallès, el dilluns 21 de març. I a: www.cursavalldelcongost.org  i www.thunar.com
PEL·LÍCULA DE LA CURSA: El dissabte dia 19 a les 19.30h de la tarda es passarà la pel•lícula de la XIII cursa de la Vall del congost a la sala Polivalent del camp d’esports d’Aiguafreda.

1 comentari:

  1. Estoy apuntado para la mitja de la Vall del Congost y la Tse, la Puigdefrou no la puedo correr por fechas pero otra vez será.
    Como novato, me hace ilusión el lío este en el que me he metido

    ResponElimina